Am primit minunatia in pachetoiul imens mentionat la shopping. Deghizata intr-un ambalaj frumos si un tub gras. O sa fiu sincera. Eu nu sunt fan Avon. De fapt, am avut doar 2 experiente placute cu produsele lor. Prima este glossul la care am 2 backupuri. A doua e asta.
Cred ca daca nu-l primeam, nu aflam niciodata ce comori au prin cataloage. Eu sunt fan declarat Cover Girl Lash Blast. Care din pricina carui fapt ca nu se gaseste la noi, l-am cumparat de pe ebay. Mi-am cumparat un nenorocit de rimel de 30 lei de pe ebay! Si l-am si asteptat 2 saptamani. Dar piticelul meu trebuia satisfacut si satisfacut a fost :D
Si-acu' marele Shock: asta e fix aceeasi chestie! Si e si olecuta mai ieftin. WIN! Nu sunt genul care isi verifica machiajul periodic. L-am pus, pana nu-l dau jos nu vreau sa-l vad. Daca se strica, hey, eu l-am facut bine, el s-a stricat, not my fault! :)) Asta e filozofia mea in orice caz, pentru ca sunt o lenesa formidabila.
Acestea fiind spuse, n-as putea face diferenta dintre formula rimelului X si formula rimelului Y. Exceptie fac extremele. De exemplu daca ajung acasa si am ochii negri, probabil voi observa :)) Dar alte chestii gen, ca mai cad fulgisori pe fata, sau ca genele sunt crocante sau nu ... radarul meu nu le percepe.
Gata cu abureala. Poze. Dovezi clare. Sa demonstrez ca eu chiar am rimelul si nu vorbesc aiurea.
Nu cred ca mai e nevoie sa spun ceva. Si nici nu mai fac structura aia, sunt prea putine de zis, pozele vorbesc de la sine.
A, inca ceva. N-am folosit intorcaletele de gene.



Leave a Reply.