Deci n-are absolut nici un sens de nici un fel titlul. Pare extrem de interesant. Dar eu sunt prea tembela ca sa dezvolt titlul in ceva coerent. Basically, aveam in cap o idee de machiaj albastru cu auriu. Si am continuat sa am ideea aia mai multe zile la rand, ceea ce a fost pentru mine un semn ca trebuie sa dau curs inspiratiei.
Imi pare rau ca nu mai tin minte ce am folosit. Dar a fost un machiaj incropit asa ... la plesneala. Gen "hmm, ce-ar fi daca pun fardul asta aici?" si "aha, arata bine, dar ia sa pun si d'asta sa vad ce iese". Procesul meu de creatie e idiot, I know. On to za pictures, ca oricat incerc eu sa ma mint ca de fapt alea 2-3 persoane care-mi citesc blogul sunt date pe spate de talentul meu scriitoricesc ... tot pozele fac blogul :))
Inca o data, sorry for being random. Chiar nu mai tin minte ce am folosit *blushes* Luv ya! *smooch*
10/20/2010 06:21:35 pm

Wonderful! I can't agree with you more. I benefit a lot from your blog. Very thanks! Have a good day.

Reply
10/24/2010 06:57:55 pm

A truth is better than a thousand gold pieces, warm WanLiHan frost, Can deliver a salute, A sweet greetings to my mind, Madly busy days take good care of yourself and LuBao a way from the grasslands, A greeting, bring me fragrant smell. From the north of blessing, let me feel the p recious friendship.

Reply



Leave a Reply.