Azi am trait o esperienta horror. Fapt pentru care ma revolt si scriu aici. Amu ca m-am apucat sa povestesc, imi dau seama ca am trait doo esperiente horror. Prima e ca am ramas fara mult iubitul demachiant. A doua ar fi ca mi-am luat altul din nevoie. Niciodata sa nu faceti asta ca poate faceti boacane, ca mine asa. Cosmeticalele se cumpara din timp pen'ca in situatii urgente persoanele ca mine nu mai judeca limpede si sunt usor fraierite.
Picture
Demachiantul care l-am avut inainte este minunatul si mirificul L'oreal bifazic pentru ochi si buze pentru ochi sensibili *hearts hearts hearts*
Il voi riviui intr-un alt post, pentru ca merita! Parca L'oreal avea sloganul asta, nu? Ala cu "Pentru ca merit!" sau ceva de genul xP

Sa va povestesc acum despre ... brrrr ... noul demachiant. Deci ma trec fiorii numai cand mi-aduc aminte ca l-am folosit :)) Mai intai, ca sa nu aruncati cu rosii in mine, sa va explic ceva despre mine. Eu sunt pretentioasa. Si mofturoasa. Si nu-mi poti baga pe gat ceva doar pentru ca "merge". Nu, mie trebuie sa-mi placa, altfel fac urticarie! Literally, simt ca ma arde moaca! As in, in timp ce scriu randurile astea. E o reactie alergica pe fond psihic, ca pe fond fizic imposibil ca eu n-am ten sensibil.
Inca o chestie, mie nu-mi place sa sau banii pe porcarii nefolositoare. Norocul meu ca mama recicleaza tot ce nu imi place mie. Ceea ce se va intampla si cu asta pentru ca eu am facut criza cand l-am folosit si am fugit sa ma frec pe fata de parca aveam 5 cm de jeg :))))
Picture
Iata vinovatul de criza mea! Nu ca arata bine? Bon, sa fiu putin mai specifica, nici nu vreau sa ma gandesc cate injuraturi mi-am luat pana acum din cauza ca pentru ca am aberat in nestire :))
Date shpecifice si obiective
* Pret: 13.5 lei
* Cantitate: 200ml
* Denumire mai completa: Lapte demachiant si tonic facial cu unt de Shea si extract de ceai verde
* Netestat pe animale
Ce zic boii despre el: Curata perfect ochii, tenul si buzele de fard si impuritati. Contribuie la cresterea tonicitatii si supletii pielii
Replica mea la aberatia lor: Cum pana panelor penii mele sa curete de impuritati cand tenul meu il percepe ca pe o impuritate?! Va place cum m-am cenzurat? :)))
De ce l-am cumparat
* Pentru ca altul mai bun n-avea
* Pentru ca e mare
* Pentru ca arata bine
* Pentru ca tipa de la plafar a zis ca sunt bune
* Pentru ca poate fi folosit si pentru ochi si-mi suradea sa dau 13 lei pe 200ml demachiant de ochi versus peste 20lei pe 125ml
Ce m-a iritat cumplit
* Ca imi rup degetele incercand sa scot porcaria din sticla
* Ca se vede de la o posta ca e gras si eu urasc orice crema sau lotiune grasa, in special daca ajunge pe moaca mea
* Ca nu prea mi-a curatat alea 3 fire de fond de ten care imi ramasesera pe fata. In mintea mea, demachiantul daca il dai pe fata trebe sa curete ca in reclamele de la Axion sau orice alt detergent de vase.
* Ca nu a trecut testul tusului*
* Ca dupa demachiere imi puteam mirosi fata! Si nici macar nu e un miros placut. Miroase a crema. A lapte Doina. A puii mei crema care o folosea bunica! Eu urasc mirosul ala, mi se face greata de la el!
Ce mi-a placut la el
Ahahahaha good one! NIMIC! Nada! Zero! Nul! *insert here un gigacatralion de feluri de a spune nimic*
Daca ar trebui neaparat sa scriu ceva .... as zice ca mi-a placut forma. Si mi-a placut ca e mare.
Ce m-a rasenervat acum 5 secunde
Tanti de la plafar mi-a spus ca e mai bun asta pentru ca are mai putine prostioare in el. Si eu, disperata fiind, am crezut-o. Acuma, nu ca as fi nature freak sau parabenofoba. Sincera sa fiu, I couldn't care less!
Mno, m-am uitat din curiozitate la ingrediente, cu gandul sa mai zic ceva de bine de el.
Printre ingrediente numaram: Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Parfum
Deci nu numai ca e PLIN de porcarii, dar este chiar mai plin de porcarii decat alea care le condamna astia de la plafar :)))) M-am uitat pe febletea mea de la L'oreal si are fix zero parabeni :)))
Damn, detest minciunile de genul asta :| Daca nu-mi zicea ca nu are, nu ma deranjau toti parabenii aia, dar asa .... imi vine sa ma duc cu el si sa i-l bag unde si-a bagat aia fixativul *mwahaha*
Concluzie: DO NOT BUY! Daca era 5 lei poate treci cu vederea tot raul si zici, hey, ce pretentii poti avea la 5 lei? Dar la banii astia sunt altele muuuuuuult mai bune! Daca nu ma insel, e in jur de 15 lei ala Nivea. Cand ajung sa recomand Nivea, you know it's bad!
Nota: Eu sunt certata cu orice scrie pe el Nivea
* Testul tusului este testul suprem care trebuie sa il treaca orice demachiant inainte de a i se permite sa atinga pleoapele mele. Dupa cum cred ca s-a vazut pana acum in alea 3 machiaje care le-am pus, eu ma machiez hardcore. Un fard pe toata pleoapa si nitel rimel nu sunt de mine. Si cand ma machiez serios, asta presupune tus.
Eu folosesc acum tus la borcanel, zis si gel liner. E no name, luat de pe net, dar e excelent. More aboot it al'data. Tusul asta este, nu waterproof, ci foarte waterproof. Este extrem de rezistent si se ia extrem de greu.
Aaaa si sa va mai zic ce paranoia sunt eu cu ridurile. Nu toate ridurile. Eu la batranete o sa ma folosesc de pielea zbarcita ca sa fac fetze strambacioase :))) Dar sunt paranoia in ceea ce priveste ridurile premature din jurul ochilor si lasarea pleoapelor. Astfel ca evit pe cat posibil sa trag de pleoape si sa frec ochii.
Deeeciii ca sa nu va mai tin in suspans, iaca ce-am facut. Am luat o pensulica si am tras o dunga sanatoasa de tus pe mana. Am stat circa 10 secunde sa se usuce si apoi cu o discheta demachianta si cu demachiantul cu pricina am incercat sa sterg linia de tus fara sa aplic presiune. Rezultatul a fost o linie de tus oarecum neclara inconjurata de o pata gri. Deci draci. Nervi. Dorinte de strangulare and whatnot.
Am trecut la frecat, ca sa aflu macar daca e capabil ajutat de mindless force sa stearga tusul. Mno, dupa ce am frecat cu toata forta vreo 15 secunde mana, am zis ca s-a luat. Si am zis si ca *chestia* aia nu se va apropia macar de ochii mei. Cu mama de fata. Mama a inceput sa se obisnuiasca cu gandul ca sunt nebuna :))) Daaaarrrr acum ca privesc indeaproape, vad o umbra neagra. Gee, oare sunt nemultumita de demachiantul asta?



Leave a Reply.