Sunt ultra incantata ca ma intreaba lumea ce fond de ten folosesc. Inseamna ca-i bun si ca imi face tenu' gigea. Ah, da. Sa lamuresc oamenii mai normali care ajung la mine pah glob din intamplare. HG = Holy Grail = Sfantul Graal = mama maicutelor mamicii. Deci nu doar imi place, il iubesc!
Eu pana sa imi intalnesc iubirea asta eram fixata pe fond de ten mineral. Pentru ca e mai simplu de folosit si arata binisor si se tine bine si e si ieftinut. Dar am primit intr-o revista mostra. Si in mostra aia a fost suficient fond de ten cat sa ma dau de 4 ori. De fapt m-am dat de 2 ori si mama o data si restul s-a uscat.
Si acest lucru a fost posibil nu pentru ca era o punga mare de fond de ten. Dar maiculitaaaa cum se intinde chestia asta pe fata! Acum pun jumatate de pompita pe o bucata de hartie si iau cate putin pe pensula si-l dau in straturi subtiri ca sa obtin acoperire cat mai buna.
Picture
Iote-l ce frumos ie!
Si cum nu pot sa fac un riviu la fond de ten fara o demonstratie, o voi face :D Demonstratia e dupa cum urmeaza: poza cu mine data doar cu crema hidratanta (spooky horror Halloween shit!); poza in care m-am dat doar pe jumatate de fata cu fond de ten; poza cu primul strat de fond de ten pe toata fata; al doilea strat de fond de ten; mecla fond de tenuita cu bronzer si blush. Gata, acum pozeleeeeeee!
Iar nu mai stiu structura de review ... iar trag cu ochiul :))
Date shpecifice obiective
Pret: ~70 lei
Cantitate: 30ml
Denumire: Vichy Aera Teint Pure
Disponibil in 2 formule: lichid si crema, sunt idioata si nu mai tin minte care pentru ce ten e :| LE: I googled :)) Cel lichid e pentru ten normal si mixt, cel crema e pentru ten uscat
Expira la 12 luni de cand il deschizi, yeah, de parca va rezista atat la cat de tare il indragesc :D
Trebuie agitat inainte de a fi folosit
Am aruncat cutia, no further information available
The good
* Acoperire medie si foarte buildable, poti ajunge usor la acoperire completa
* Rezista binisor pe fata desi, dupa cum am mai spus, nu-mi sta in obicei sa verific :))) Adica nici cand ma demachiez nu prea ma intereseaza ca oricum il dau jos deci ce-mi pasa daca mai am sau nu? :)))))
* Dedicatie de dragoste pentru fata de la Helpnet :D Eram chitita sa-mi iau nuanta Clair, care e a doua. Si ea m-a tinut 10 minute pana cand ne-am convins toate din farmacie ca nuanta potrivita e Opal :D E prima prima prima oara cand eu sunt aia fara rabdare si nu viceversa :)) Deci sunt foaaaarte happy pe chestia asta :D
* Are pompita, chestie foarte foarte folositoare :D
* Are o forma prea beton, pe bune :)))
The bad
Ma chinui sa gasesc ceva de rau de zis, nu prea gasesc :)))
* Recipientul e facut de sticla, fapt care ma face sa ma ingrijorez cu privire la cat timp va rezista pana sa il daram sau scap, fapt ce va duce la spargerea lui, fapt care va atrage dupa sine urlete de agonie din partea mea
* Are un miros usor medicinal, ca de spirt. Eu nu-l simt, am bagat acum nasul, dar poate persoanele mai sensibile la mirosuri vor fi deranjate. Also, aurolacele din voi poate se bucura la asta :)))
* Mi-e putin greu sa scot doar jumatate de pompita de fond de ten. Ca atat imi e de ajuns, mai mult nu vreau.
The concluzie
Nu mergeti sa-l cumparati doar pentru ca sunt eu amorezata de el. Fondul de ten e foaaaarte subiectiv. Dar va recomand sa il incercati in farmacie, eventual cereti o mostra. Stiu ca se mai dau la reviste mostre. Merita incercat, dar fiecare decide singura daca merita si cumparat.
10/20/2010 06:21:29 pm

Wonderful! I can't agree with you more. I benefit a lot from your blog. Very thanks! Have a good day.

Reply
yna
11/11/2010 03:35:55 am

foarte tare , am sal incerc si eu :)) :*

Reply
Lucia
11/23/2010 10:44:31 pm

Efectul este intr-adaevar foarte frumos, dar poate ar fi bine sa nu te mai consideri atat de urata! Fata ta nu este urata iar frumusetea adevarata vine din interior! Nu uita asta!

Reply
12/5/2010 01:49:51 pm

wo xi huan jordan shoes, it can help me jump high...

Reply
alexandra
3/12/2011 02:30:54 am

sincer, nu sunt multumita, chiar nu acopera ... nici nu am probleme foarte mari

Reply
Cory
1/19/2012 06:06:31 am

Este super...Este cel mai bun fond de ten!Acopera tot si ai cel mai natural aspect ( nu tencuiala)!

Reply
simina
3/15/2012 04:58:43 am

ce nuanta folosesti?

Reply
Irina
4/23/2012 12:45:34 pm

Il vrea cineva mult mai ieftin? Il dau eu pe al meu, primit de Paste...Nu functioneaza pentru mine. Imi face fata extraordinar de grasa si mi-o irita...Vad ca pentru unele a functionat.... Cine doreste contactati-ma pe [email protected].

Reply
Ana
3/29/2013 10:48:29 am

Care e nuanta cea mai deschisa?

Reply



Leave a Reply.